Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szeretet tanulható

2018.04.18

Az őszinte, szívből jövő szeretet sokkal ritkább, mint azt mi, hétköznapi emberek hisszük. Azt hisszük, az a szeretet elég a szeretett félnek, amit mi adni tudunk neki. Pedig dehogy elég. Én most döbbentem rá, hogy az egyik gyermekemet nem tudtam úgy szeretni, ahogyan azt ő igényelte volna. Hosszú éveken át mindig más gyerekét helyeztem előtérbe. Ezekre a felismerésekre szakember segítsége nélkül soha nem jöttem volna rá. Ma már tudom, hogy nem csak a családunkban élő s nálunk is megjelenő gyermekek mögé soroltam tudattalanul be a gyermekemet, hanem más, velem egykorú, de a mai napig gyermekként élő és viselkedő hölgyismerősömet is a gyermekemként kezeltem, szerettem s gondoskodtam róla, megoldottam helyette kényszeresen a problémáit - saját és a gyermekem, a párkapcsolatom rovására is.

Mindezt néhány nappal ezelőttig egyáltalán nem láttam. Oldásban jött fel ez a tény, s őszintén szólva egyáltalán nem lepődtem meg rajta. Viszont így, hogy ez bennem most tudatosult, képes vagyok felé ezt az anyáskodást maradéktalanul s haladéktalanul letenni. Az, hogy ez az illető hölgynek jó e, nem témája az írásomnak, de nem is érdekel. Engem a gyermekem érdekel, akinek végre képes leszek megadni azt a törődést, azt a szeretetet, azt a mennyiségű energiát, amit eddig bőszen másokba toltam bele.

A képlet egyszerű: az anyáskodó, az anyai szeretet energiáim célszemélyét módosítottam az oldást követően, tudatosan. Most, hogy szembesültem azzal, hogy eddig nem a megfelelő személy volt az érzelmeim, törődésem célpontja, ez egyáltalán nem lesz nehéz feladat. Sőt, inkább nyugalommal és békével tölt el a tudat, hogy végre képessé válok minden szinten a tulajdon gyermekemmel foglalkozni.

Bepótolni az elmúlt esztendőket sajnos nem lehet. Ezen a részen még van dolgom, mert jelenleg lelkiismeret furdalásom van. De ezt is helyre fogom tenni hamarosan. Azonban azt a sok - sok évtizedet, ami ezután következik, kiegyensúlyozottá, szeretetté teszem. Most ez a legfontosabb és az elsődleges célom.

Lassan, de biztosan helyreáll az életem. Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok a kineziológusomnak. Igen, persze mindehhez én is kellettem. De megfelelő, tudatos segítő nélkül sehol nem lennék. Hálás vagyok, amiért végre valóban, teljes szívemmel megkaphatom s szerethetem az én kis csodámat, akire annyi, de annyi évet vártam, s aki után annyi éven át sírtam, még akkor meddő női tudatommal. Most az ölembe hullott a lehetőség, s egyenlőre nem tudok mihez kezdeni vele. De érzem, tudom, hogy gyorsan rendeződni fog ez. Bennem leolmik a megszokásból kialakult fenntartás a gyermekem felé, ő pedig könnyedén el fogja fogadni, hogy az édesanyja végre úgy szereti őt, ahogyan azt ő mindig is várta s szerette volna.

Mi emberek fogantatásunktól szeretetre vagyunk kódolva. Sajnos nagyon kevés magzat, baba és gyermek részesül igazi, valós, tudatos szeretetben – olyanban, amilyenre szüksége is van. Ez ellen azonban tehetünk!

Anyukák, apukák, nagyszülők! Ha sokat vagytok hisztisek, esetleg türelmetlenek vagytok gyermekeitekkel… keressetek egy szuper kineziológust! Ők valós, létező segítség!! Szívből ajánlom Zuppán Brigittát, egyik legjobb a szakmájában, az ország minden szegletéből járnak hozzá kliensek – nem véletlenül.

A szeretet tanulható. Én is ezt teszem most. Gyere velem az úton. Nem könnyű, s nem is néhány nap leforgása alatt történik változás: de ha odateszed magad, a sikered garantált. Kérlek, oszd meg az írásomat. ha neked esetleg nincs is szükséged segítségre, de lehet, hogy egyik ismerősödnek pont ez hozza meg az áttörést.

Hálával és szeretettel. Magdus.